Commissies

De Needse Motor Club heeft verschillende commissies die verantwoordelijk zijn voor het
organiseren van evenementen.

De commissies binnen de Needse Motor Club zijn:

• Toercommissie
  • Feest / Aktiviteitencommissie
De Toercommissie Leden zijn verantwoordelijk voor het organiseren voor alle toer evenementen binnen de Needse Motor Club.
Arno Kreek (voorzitter)
Bennie Lansink
Harrie ten Brinke
Herbert Essink

Richard Waanders

De Aktivitetiencommissie leden zijn verantwoordelijk voor het organiseren van evenementen gedurende het winter seizoen van de Needse Motor Club.
Deze evenementen hebben tot doel de contacten tussen de leden en donatuers van de N.M.C. gedurende het winterseizoen te onderhouden.

• Aktivitetiencommissie(feestcommissie)
    Dropping / Vogelschiet / Karaoke avonden.
    • Aktiviteitencommissie leden
      Debbie Cornelse (voorzitster)