1997 Supertoertocht

11de Supertoertocht 1997

De Supertoertocht is een zogeheten 'doorlopend evenement' , dit houdt in dat deze tocht niet op één bepaalde datum wordt verreden maar dat men zelf kan bepalen wanneer men deze toertocht rijdt.

Deze elfde editie gaat via het Sauerland naar het Thüringerwald. Onderweg zijn er enkele excursie mogelijkheden, deze staan aangegeven in de route beschrijving. Voor de grote afstand is er de mogelijkheid om te overnachten in een echt MOTORHOTEL deze staat ook apart beschreven op de route.

De route wordt je dit jaar aangeboden in drie afstanden, namelijk ca. 650, 1000, en 1350 kilometer. Deze afstanden zijn gerekend vanaf Neede. Het kan dus gebeuren dat het vanaf je woonplaats verder is dan de lengtes welke wij hebben aangegeven. Je mag over de afstanden net zo lang rijden als je zelf maar wilt.

Er is geen enkel wedstrijd element in deze rit opgenomen. Er is de mogelijkheid om stempels te halen in de plaatsen die in de route beschrijving staan aangegeven, dit is alleen noodzakelijk om in aanmerking te komen voor een herinnerings-medaille , bij de inschrijving dien je kenbaar te maken of je deze wilt ontvangen. Voor alle deelnemers geldt dat de gegevens na de sluitings datum van het evenement zowel naar de KNMV als naar het LOOT worden gestuurd.

Wij de Toercommisie en het Bestuur van de Needse Motor Club wijzen je er op dat deelname aan het evenement voor eigen risico is.

Veel rij plezier!