1998 Supertoertocht

12de Supertoertocht 1998

De Supertoertocht is een zogeheten 'doorlopend evenement' , dit houdt in dat deze tocht niet op één bepaalde datum wordt verreden maar dat men zelf kan bepalen wanneer men deze toertocht rijdt.

De 12de editie van de Supertoertocht gaat door Duitsland er kan gekozen worden uit een route van 600km of 1000 km . Uit eigen ervaring weet ik dat deze fantastische toertocht (1000 km) gemakkelijk in 2 dagen te rijden is. Een overnachtings mogelijkheid  bevindt  zich o.a. in de plaats Sontra op zo'n 550 km afstand van de start in Neede. Het motor vriendelijke hotel in Sontra is het enige hotel in deze plaats, even vragen en iedereen wijst je de weg. De kosten voor een overnachting zijn afh. van het aantal personen op een kamer ongeveer 40..50 DM p.p.p.n. incl.ontbijt. De motoren (max.4.) kunnen gestald worden in een garagebox.

Er is geen enkel wedstrijd element in deze rit opgenomen. Er is de mogelijkheid om stempels te halen in de plaatsen die in de route beschrijving staan aangegeven, dit is alleen noodzakelijk om in aanmerking te komen voor een herinnerings-medaille , bij de inschrijving dien je kenbaar te maken of je deze wilt ontvangen.

Wij de Toercommisie en het Bestuur van de Needse Motor Club wijzen je er op dat deelname aan het evenement voor eigen risico is.

Veel rij plezier!