1999 Supertoertocht

13de Supertoertocht 1999

De Supertoertocht is een zogeheten 'doorlopend evenement' , dit houdt in dat deze tocht niet op één bepaalde datum wordt verreden maar dat men zelf kan bepalen wanneer men deze toertocht rijdt.

De 13de editie van de Supertoertocht biedt voor elk wat wils. Met een lengte van ± 950km voor de lange en 650 km voor de korte route kan men lekker genieten van alles wat het Duitse Eifel gebied te bieden heeft. De tocht is te rijden in één dag, vroeg weg en laat weer thuis!
Het rijden van de tocht in twee dagen is aan te bevelen, onderweg zijn voldoende overnachtings mogelijkheden. B.v. op ongeveer 500 km (de 950km route) in Bad Neuenahr, pension helma(helga?), kosten 60 DM p.p.p.n. voor een 2 persoonskamer en 70 DM p.p.p.n voor een eenpersoonskamer.

Er is geen enkel wedstrijd element in deze rit opgenomen. Er is de mogelijkheid om stempels te halen in de plaatsen die in de route beschrijving staan aangegeven, dit is alleen noodzakelijk om in aanmerking te komen voor een herinnerings-medaille , bij de inschrijving dien je kenbaar te maken of je deze wilt ontvangen.

Wij van de Toercommisie en het Bestuur van de Needse Motor Club wijzen je er op dat deelname aan het evenement voor eigen risico is.

Veel rij plezier!