2000 Supertoertocht

14de Supertoertocht 2000

De Supertoertocht is een zogeheten 'doorlopend evenement' , dit houdt in dat deze tocht niet op één bepaalde datum wordt verreden maar dat men zelf kan bepalen wanneer men deze toertocht rijdt.

De N.M.C. Supertoertocht 2000 is een fantastische rit door maar liefst vier landen. Vanuit Nederland zal koers worden gezet naar Duitsland ,België, Luxembourg, Frankrijk, Duitsland om vervolgens uitgeput maar voldaan weer terug naar Nederland te rijden.

De Supertoertocht kan in 2 verschillende lengtes gereden worden,
De echte "Uitdaging" heeft een lengte van ±1150 Km,
een kortere variant heeft een lengte van ±700 Km.
De gehele tocht is werkelijk uitgezet en dus gereden!

De 1150 Km lange tocht is het beste in twee of drie dagen te rijden,
onderweg zijn er voldoende overnachtings mogelijkheden in de vorm van een camping of hotel/pension aanwezig.

Er is geen enkel wedstrijd element in deze rit opgenomen. Er is de mogelijkheid om stempels te halen in de plaatsen die in de route beschrijving staan aangegeven, dit is alleen noodzakelijk om in aanmerking te komen voor een herinnerings-medaille , bij de inschrijving dien je kenbaar te maken of je deze wilt ontvangen.

Wij van de Toercommisie en het Bestuur van de Needse Motor Club wijzen je er op dat deelname aan het evenement voor eigen risico is.

Neem snel contact op om in het bezit te komen van deze fantastische Uitdaging.

Veel rij plezier!

---
Voor meer informatie en hoe je in het bezit kunt komen van deze toertocht kan contact worden opgenomen met:
Bergstraat 62
7161 EL  Neede

Dit evenement staat ook op de KNMV en de LOOT toerkalender vermeld.
Hierop vindt je ook hoe je in het bezit kunt komen van deze schitterende route.