2002 Supertoertocht

16de Supertoertocht 2002

De 16de Supertoertocht is een toertocht met een lengte van ca. 650 of 950 Km.

De 2002 editie gaat o.a. door het Teutobergerland, Weserbergland en Sauerland,
de lange tocht zal ook het Harz gebergte aandoen.

Onderweg bevinden zich voldoende overnachtings mogelijkheden.

Miniverslag
De supertoer was ook dit jaar weer Super! Wij hebben hem gereden met Hemelvaart,
09 en 10 Mei 2002. Plaatsje opgezocht waar 's avonds ook nog wat te beleven valt daarom overnacht in Goslar(D) bij Remada-Treff Baeren (wordt ook door Vrij-uit motorvakanties gebruikt!).
Ditmaal geen goedkoop hotel zoals we dat in Duitsland gewend zijn.
Met EUR 102,- per kamer (EUR 51,- p.p.p.n) behoorlijk prijzig te noemen als je alleen maar wilt overnachten. Ook nog relatief ver weg gelegen van het centrum.
Verder goed onbijt en niets op aan te merken.

Met de wetenschap dat er na 1 dag rijden ongeveer in goslar (van de route af) gekomen kan worden is er natuurlijk ook vooraf een hotel te zoeken in Goslar of omgeving.

1STe dag Super weer met een maximum van zeker 26 °C, tweede dag 's morgens gelijk al broeierig en 's middags uiteraard de hier in samenhang mee zijnde niet te vermijden buitjes.

De Supertoertocht van de Needse Motor Club, wederom een aanrader!

Veel rij plezier!

---
Voor meer informatie en hoe je in het bezit kunt komen van deze toertocht kan contact worden opgenomen met:
Herbert Essink
Tel.: 0545-292326

Dit evenement staat ook op de KNMV en de LOOT toerkalender vermeld.
Hierop vindt je ook hoe je in het bezit kunt komen van deze schitterende route.

en de toerkalender vermeld.Hierop vindt je ook hoe je in het bezit kunt komen van deze schitterende route.

01-04 t/m 31-10Supertoertocht, Neede. ± 600 of 1000 km. Start Tankstation Dieperink, Braak 6, Neede.  Na overmaking van 7,20 Euro excl. Her. of 9,- Euro incl. herrinering.
Banknr.: 135630541 o.v.v. Supertoertocht wordt routebeschrijving en evt her. toegestuurd. Needse MC (0532), H. Essink, Bonkertskamp 13, 7161 GK Neede, 0545-292326. Internet www.needsemotorclub.nl