2016 Supertoertocht

30e Supertoertocht 2016 (alleen voor NMC leden)

De Super Toer Tocht voor 2016 is bschikbaar. Dit jaar een mooie tocht richting de Harz, waar we 3 jaar geleden ook al zijn geweest. Er zijn daar zo veel mooie wegen te vinden dat we er nog een hoop nieuwe hebben gevonden. Onderweg komen we uiteraard weer door/langs het Teutoburger Wald.  Leuke wegen van smalle (midden-) bergweggetjes tot mooie glooiende wegen. De heenweg is lekker vlot, een deel Autobahn en ook op de terug weg rijden we een stukje over de snelweg.  Een grote hoeveelheid bochten staan je te wachten. Er zijn dit keer ook een aantal bezienswaardigheden in de route opgenomen en als Via punten in de bestanden gezet. De STT 2016 is ca. 1250 km lang en is te doen in 3 dagen maar nog meer geschikt om eens een leuk lang weekend of mid-week er op uit te trekken met de motor.

De Super Toer is (gratis) te downloaden voor leden van de Needse Motor Club, login op de website en dan kan je via het 'leden menu' rechtsboven op downloads klikken. Of via deze link kan je ook de bestanden vinden, uiteraard moet je ook dan inloggen. Er is een GPX versie voor zowel Mapsource en Basecamp beschikbaar, met dit jaar ook de routes als Tracks zodat vooral op nieuwere navigatie apparaten de route zonder problemen en vooral verschillen kan worden ingelezen. Na het downloaden is het aan te raden de routes wel even te herberekenen, als je de Tracks gebruikt hoeft dit uiteraard niet.

nmcstt2016