2015 Supertoertocht

29e Supertoertocht 2015 (alleen voor NMC leden)

De Super Toer Tocht voor 2015 is weer bschikbaar. Dit jaar een mooie tocht richting het Taunus gebergte en de Vogelsberg in midden Duitsland. Leuke wegen van smalle (midden-) bergweggetjes tot mooie glooiende wegen. De heenweg is lekker vlot en op de terug weg rijden we een heel stuk door het Sauerland. Een grote hoeveelheid bochten staan je te wachten. Er zijn dit keer ook een aantal bezienswaardigheden in de route opgenomen en als Via punten in de bestanden gezet. De STT 2015 is ca. 1150 km lang en is te doen in 3 dagen maar nog meer geschikt om eens een leuk lang weekend of mid-week er op uit te trekken met de motor.

De Super Toer is (gratis) te downloaden voor leden van de Needse Motor Club, login op de website en dan kan je via het 'leden menu' rechtsboven op downloads klikken. Of via deze link kan je ook de bestanden vinden, uiteraard moet je ook dan inloggen. Er is een versie voor Mapsource (gdb) en een versie voor Basecamp (gpx) beschikbaar. Na het downloaden is het aan te raden de routes wel even te herberekenen.

STT2015