2013 Supertoertocht

27e Supertoertocht 2013 (alleen voor NMC leden)

Is beschikbaar !!

Zoals gebruikelijk is de STT vanaf 1 april beschikbaar. Hoewel het weer de eerste dagen van het seizoen ons tw2011-01een beetje in de steek laat is het alvast een mooi moment om voor de rest van het motor seizoen een paar dagen te plannen om deze hele leuke rit te rijden. De STT wordt niet georganiseerd gereden, en hoewel hij geschikt is om in ca. 3 dagen te rijden is het vast leuker als je er 4 tot 5 dagen voor uit trekt. Er is onderweg veel te zien en te bezoeken en is dus een heel mooi mid-week of lang weekend uitstapje.

Dit jaar gaat de STT binnen door oostwaarts naar de Harz in Duitsland. Daar rijden we als het ware omheen en dan via een iets noordelijke route gaan we terug via de onderkant van het Teutoborger Wald.  De route is ca. 1150 km en heeft als vertrek en aankomst punt de Olde M?lle.

sttbochtenNMC Supertoertocht alleen beschikbaar op GPS
De NMC supertoertocht heeft 25 jaar lang een prachtige (papieren)route beschrijving geboden voor een onbezorgde toerrit.
Na de opkomst van GPS toestellen is de vraag naar papieren route beschrijvingen drastisch terug gelopen.
De kosten en energie voor het verkrijgen van een papieren route staan niet meer in verhouding tot de vraag naar papieren route's.
De toercommissie heeft besloten om vanaf 2012 de route beschrijving alleen beschikbaar te maken voor GPS.

De STT is in Garmin formaat hier voor leden te downloaden

Heb je nog geen inlog naam voor de site dan kan je jezelf registreren via de link op de startpagina van de NMC site.