2011 Supertoertocht

25e Supertoertocht 2011

Vanaf heden beschikbaar !!

?

Ook dit jaar is het weer gelukt om een mooie rit uit te zetten. Dit keer gaan richting de Eifel en rijden we tijdens de terug tocht een stukje door het Sauerland. Veel Duitslands mooiste wegen liggen in de gebieden die we doorkruisen.stt2011googlesmall

De tocht is onderverdeeld in 3 trajecten die een suggestie zijn om per dag te rijden (maar dat hoeft niet natuurlijk je kunt? er sneller, en als je wil genieten van de omgeving langer over doen) . Er zitten ontzettend veel en mooie bochten in. Dus als je niet bang bent voor een haarspeld bocht en van lekker toeren houdt dan is dit de rit voor jou. In de tocht er naar toe en weer terug zit ca. 10% autobahn om lekker snel naar de wat mooiere wegen te komen en het Ruhrgebied een beetje te vermijden. Het eerste traject eindigt in Cochem wat natuurlijk een schitterende (motor) plaats is om te overnachten.

Klik op de afbeelding voor een grotere versie en een beter overzicht van de rit.

?

Voor Leden van de NMC is de rit dit jaar gratis, als je inlogt op de site dan kun je de rit downloaden. Heb je nog geen login registreer je dan snel.

De N.M.C. toercommissie.

?

Hoe kun je in het bezit komen van deze Supertoertocht beschrijving?
ca. 1.100 km.
Start zelf te?bepalen.
Cafe Restaurant de Olde Molle, Diepenheimseweg 21, 7161 MH NEEDE.
Inschr. ?7,- . Beschrijving route: GPS.
Informatie: Needse MC, Bat ter Haar, 0545-296449 (na 18.00 uur),

Voor N.M.C. leden is de route dit jaar gratis
Per post of internet
Kosten EUR 7.00
Na overmaking op bank 135630541 t.n.v. Needse MC o.v.v. Supertoertocht 2011
wordt routebeschrijving per email toegestuurd.

PS: Nadat het bedrag is overgemaakt beschikken wij doorgaans over alleen een rekening nummer en niet over het email adres van de opdracht gever, dit komt enkele weken later met het afschrift !? Om de uitlevering van uw route beschrijving te bespoedigen (indien gewenst) kunt u een email sturen of een telefoontje plegen aan resp. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bovenstaand tel. 0545 - 29 64 49, met vermelding van Naam, Emailadres of postadres en Rekening nummer.
Wij controleren vervolgens uw betaling en gaan direct over tot het versturen van de de Route.

De NMC Super Toer Tocht is ook een KNMV Toerkalender evenement.
- www.knmv.nl Toer kalender info van de KNMV
01-04 t/m 31-10 Supertoertocht, Neede, ca.? 1.100 km.?
Start zelf te?bepalen, Cafe Restaurant de Olde Molle, Diepenheimseweg 21, 7161 MH NEEDE.?
Inschr. ?7,- . Beschrijving route: GPS. Informatie: Needse MC, Bat ter Haar, 0545-296449,