2010 Supertoertocht

24e Supertoertocht 2010

Vanaf 1 april 2010 beschikbaar !

Dit jaar gaat de NMC SuperToerTocht richting het Thüringer Wald in het oosten van Duitsland.
Het is een mooie rit van ca. 1400 km over de mooiste duitse binnenwegen. Op de heenweg gaan we door het Sauerland oostwaarts? richting Sontra waar het volgende routedeel moet worden geladen, maar waar ook een aanbevolen hotel staat (zie Garmin viapunt).
Het volgende deel van de route (nr.2) gaat naar het Thüringer Wald en volgt een prachtige route richting het noorden door het natuurpark. Daarna gaat het wat noordelijker weer richting Nederland. In Wutha-Farnroda wisselen we nogmaals de route in de Garmin en staat weer een aanbevolen hotel waar motorrijders van harte welkom zijn, ook hiervan staan alle gegevens bij het betreffende viapunt.
Het derde routedeel voert ons eerst langs Wartburg waar in het gelijknamig kasteel Martin Luther het Nieuwe Testament vertaalde in het Duits. We volgende de route richting het noord-westen ?en proberen ondertussen zoveel mogelijk bochten te maken en dorpen en steden te mijden. Aan het eind van het derde deel gaan we de B54 op die ons rechtstreeks naar Enschede leidt van waaruit er weer naar Neede kan worden gereden waar het eindpunt van deze NMC SuperToerTocht 2010 is. Wij wensen u veel fijne kilometers.

2010STT

De N.M.C. toercommissie.

?

Hoe kun je in het bezit komen van deze Supertoertocht beschrijving?
N.M.C. Supertoertocht, Neede. ± 1000 of 1500 km.
Needse MC (0532),
Start: Variabel.
Kosten: ? 7, - (geen herrinering).
Routebeschrijving : GPS Garmin (gdb bestand)
N.M.C. Leden
Voor N.M.C. leden is de route te verkrijgen voor EUR 2.50

Per post of internet
Kosten EUR 7.00
Na overmaking op bank 135630541 t.n.v. Needse MC o.v.v. Supertoertocht 2010
wordt routebeschrijving per email toegestuurd.

PS: Nadat het bedrag is overgemaakt beschikken wij doorgaans over alleen een rekening nummer en niet over het email adres van de opdracht gever, dit komt enkele weken later met het afschrift !? Om de uitlevering van uw route beschrijving te bespoedigen (indien gewenst) kunt u een email sturen of een telefoontje plegen aan resp. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bovenstaand tel. 0545 - 29 64 49, met vermelding van Naam, Emailadres of postadres en Rekening nummer.
Wij controleren vervolgens uw betaling en gaan direct over tot het versturen van de de Route.

De NMC Super Toer Tocht is ook een KNMV Toerkalender evenement.
- www.knmv.nl Toer kalender info van de KNMV
01-04 t/m 31-10 Super Toertocht, Thuringen, 1.000 of 1.500 km.
Start:?Cafe Restaurant de?Olde Molle, Diepenheimseweg 21, 7161 MH NEEDE.
Inschr. ? 7,- geen herinnering .
Beschrijving route: .GPS
telefonisch bereikbaar na 18.00 uur