Supertoertocht

31e Supertoertocht 2017 (alleen voor NMC leden)

De Super Toer Tocht voor 2017 is bschikbaar.
Zoals elk jaar is ook nu weer een Super Toer beschikbaar. Deze is door jullie op een geschikt moment zelf te rijden. De Super Toer is te downloaden vanaf zaterdag 1 april (geen grapje, is elk jaar zo…) via onze website. Mocht het downloaden niet lukken (je hebt een inlog nodig) dan kan je hem ook aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Dit jaar gaan we via een vlotte route met gedeeltelijk Autobahn richting het Sauerland. We blijven aan de noordkant daarvan richting het oosten rijden over allerhande mooie wegen rijden tot even voorbij Kassel, waar we richting zuiden gaan en onder Kassel weer westwaarts. We rijden dan weer richting de zuikant van het Sauerland dat een tijdje volgen alvorens weer noordwaarts te gaan.

Bij de route vindt je ook een flink aantal ‘waypoints’ of te wel leuke plekken die het bezoeken waard zijn. Ze zijn niet in de route opgenomen, maar liggen er wel in de buurt.
De Super Toer is (gratis) te downloaden voor leden van de Needse Motor Club, login op de website en dan kan je via het 'leden menu' rechtsboven op downloads klikken. Of via deze link kan je ook de bestanden vinden, uiteraard moet je ook dan inloggen. Er is een GPX versie voor zowel Mapsource en Basecamp beschikbaar, met naast de routes ook als Tracks zodat vooral op nieuwere navigatie apparaten de route zonder problemen en vooral verschillen kan worden ingelezen. Na het downloaden is het aan te raden de routes wel even te herberekenen, als je de Tracks gebruikt hoeft dit uiteraard niet.

STT-2017