NeedseAprilRit

narsmall

24e Needse April Rit

Zondag 30 April 2017

* Opgave en vertrek tussen 9.00 en 12.00 uur.
* CR De Olde Mölle, Diepenheimseweg 21, Neede
* De Route is op Garmin/ TomTom(gpx) GPS te verkrijgen.
* Deelname voor NMC leden is € 2,00, niet-leden betalen € 5,00
* Inclusief een consumptie (koffie/thee/fris)

GPS Route:Bij de inschrijving zullen wij klaar staan met 2 computers, voorzien van Basecamp / Mapsource .

Wij beschikken over een voeding voor de Streetpilot 26xx/27xx/28xx serie.
Een USB cable voor de modellen ZUMO, Streetpilot 26xx/27xx/28xx serie,
Quest en GPSMAP276C/278C is aanwezig.
.

De start en finish van de NAR is bij ons club café:
GPS: N52 08.400 E6 36.623

CR De Olde Molle
Diepenheimseweg 21 Neede
(Bij de Needse Molen)
Download Waypoint
CR de Olde Molle

De Needse April Rit staat ook vermeld op de: KNMV Toerkalender 2017

Onstaan, heden en verleden
van de Needse April Rit

In het verleden werd er door de Needse Motor Club de alom bekende NEMO-rit (Needse Modder rit) georganiseerd, doordat het steeds moeilijker werd , i.v.m. het milieu, om een dergelijke Enduro rit te organiseren en omdat de belangstelling van de NMC leden meer uitging naar het toeren dan naar de enduro is door de Needse Motor Club besloten om hiervoor in de plaats een toer rit te organiseren. Aan deze toer rit wordt landelijke bekendheid gegeven middels dagbladen, weekbladen, regionale bladen , TV-kranten , KNMV-kalender, LOOT-Kalender, Leaflets , posters en radio interviews.

Service, Service en nog eens Service.

Bij deze toer tocht wordt getracht de deelnemers een fraaie en zorgeloze route aan te bieden, dit houdt o.a. in dat er zo weinig mogelijk verkeerslichten worden gepasseerd en dat er niet door grote/drukke steden wordt gereden.

Kwaliteits waarborging

Elke jaar zal de Needse April Rit worden georganiseerd aan de hand van het 'NMC-Draaiboek voor toertochten' , indien er verbeteringen zijn wordt dit draaiboek aangepast, je kan dus elk jaar genieten van een kwalitatief hoogstaande toertocht.