Vlearmoestreffen

Het Vlearmoestreffen in 2013 was ons laatste treffen, zie info.
Our 2013 Vlearmoestreffen was our last gathering, see info.
Das Vlearmoestreffen im Jahr 2013 war unseres letztes Treffen,

siehe Info.

1975 -  2013

Nederlands

Helaas moeten wij u meedelen dat aan het eind van 2013 de Vlearmoestreffen commissie gestopt is met haar activiteiten. Deze beslissing is genomen in goede harmonie met de leden en het bestuur van de Needse Motor Club.

Vanaf de eerste bijeenkomst in 1975 tot de laatste in 2013 hebben veel motorrijders uit de hele wereld genoten van onze bijeenkomsten. Onze treffen commissie leden hebben al die jaren het treffen met veel passie en enthousiasme georganiseerd. De laatste jaren is het aantal deelnemers echter geleidelijk afgenomen, evenals het aantal en het enthousiasme van de resterende vrijwilligers.

Aan het einde van 2013 hebben we al het mogelijke gedaan om de treffen commissie te vernieuwen, dit echter zonder succes. Daarmee is ons 2013 Vlearmoestreffen ons laatste treffen geweest, in 2014 en in de opvolgende jaren is er geen Vlearmoestreffen.

Wij bedanken alle deelnemers voor hun deelname en de gezelligheid die zo kenmerkend was voor ons Vlearmoestreffen.

English

We regret to inform you that our Vlearmoestreffen gathering commission stopped their activities at the end of 2013. This decision is made in good harmony with the members and Board of the Needse Motor Club.

Lots of motorcyclist from worldwide enjoyed our Vlearmoestreffen from the first gathering in 1975 to the last one in 2013. Al those years our committee members organized the Vlearmoestreffen with dedicated passion and enthusiasm. The last years the numbers of participants went gradually down, so did the number of our volunteer commission members and their enthusiasm.

At the end of 2013 efforts to renew the commission are made, unfortunately without success. Therefore the 2013 Vlearmoestreffen was our last organized gathering; there is no gathering in 2014 and following years.

We thank all participants for their participation and making the conviviality that is characteristic for our Vlearmoestreffen.

Deutsch

Leider müssen wir Ihnen mitteilen, dass am Ende des Jahres 2013 unsere Treffen Kommission seiner T?tigkeit eingestellt hat. Diese Entscheidung ist in guter Harmonie mit den Mitgliedern und Vorstand der Needse Motor Club gemacht.

Von der ersten Versammlung im Jahr 1975 bis zum letzten im Jahr 2013 haben viele Motorradfahrer aus der ganzen Welt genossen von der Teilnahme an unser Treffen.  Die letzten Jahren haben sich die Teilnehmerzahlen verringert, sowie auch die Anzahlen und die Begeisterung von unsere ehrenamtlichen Mitarbeitern.

Am Ende des Jahres 2013 sind Bemühungen zu einen Neu-start vorgenommen worden, leider ohne Erfolg. Deshalb ist das Vlearmoestreffen 2013 unseres letztes Treffen, im Jahr 2014 und die folgenden Jahre wird es kein Treffen mehr geben.

Wir danken allen Teilnehmern für ihre Teilnahme und die Geselligkeit, die so charakteristisch für unseren Vlearmoestreffen war.

NEEDE (NMC) - De Needse Motor Club heeft vanaf 1975 tot 2013 het Vlearmoestreffen georganiseerd. Het Vlearmoestreffen was een internationaal motor treffen waaraan jaarlijks door Nederlanders, Belgen, Duitsers, Engelsen, Scotten en vele andere nationaliteiten werd deelgenomen.

Door afnemende deelname aantallen in combinatie met het gebrek aan voldoende vrijwilligers heeft de treffen commisie samen met het bestuur en de ledenraad tijdens de jaar vergadering van november 2013 zich opgeheven. Aanvankelijk leek het erop dat zich opnieuw een groep vrijwilligers sterk wou maken om het treffen te continueren maar uiteindelijk zagen zij ook af van een 'doorstart' van de treffen commissie.

vleartoer.gif (2430 bytes)

Het Plaatsnaam bord van Neede

Waar in Nederland ligt Neede?

Neede is een klein dorp met ongeveer 12000 inwoners.
Neede ligt in het oosten van Nederland, ongeveer 7 Km van de Duitse Grens.
Home page Dorp  Neede.

Waar ligt Neede?

Foto's:
Voor de foto;s van het vlearmoestreffen
Zie: NMC Foto Album

Suggesties/Reacties/Vragen:

NMC Vlearmoesttreffen NMC Vlearmoestreffen NMC Vlearmoestreffen NMC Vlearmoestreffen